Betöltés...
Rendelés, érdeklődés
Telefon: +36 30 933 4750
Email: natura@naturabio.hu

6 jel, hogy B12-vitamin hiányától szenvedhet

A B12-vitamin fontos szerepet játszik az agy és az idegrendszer működésében, valamint a vörösvérsejtek kialakulásában. A B12-vitamin hiánya általában három ok egyikének tulajdonítható: elégtelen táplálékbevitel, nem megfelelő felszívódás és/vagy betegség.

Elolvasom

Hűsítő magnézium lábfürdő és többet nem forgolódik álmatlanul forró nyári éjszakákon

A forró nyári éjszakákon az alvás is nehezebben megy. Hogyan biztosítsuk ilyenkor és a pihentető álmot és az ajánlott nyolc órányi alvásmennyiséget? Tanácsunk a melegtől csak forgolódóknak az ilyen fülledt nyári éjszakákra egy rövid, hűsítő lábfürdő. Ezzel biztosíthatjuk, hogy a testünk visszanyeri az izzadással elvesztett fontos és nyugtató magnéziumot.

Elolvasom

Intenzíven sportol? Ne felejtkezzen el a magnézium pótlásról!

A magnézium a sportos életmódot élők egyik legfontosabb ásványa, de sokan még mindig nem ismerik fel annak fontosságát az energia fokozásában, fáradtság legyőzésében, teljesítmény fenntartásában.

Elolvasom

A magnézium lehet a legfontosabb elem, amire szervezetünknek szüksége van

Egyre népszerűbbek a magnézium-kloridot tartalmazó olajos termékek (transzdermális magnézium klorid), melyeket nem szájon át, hanem a bőrünkre kenve kell alkalmazni. Így fejtik ki hatásukat, hasonlóképpen, mint a gyógykrémek. A magnézium klorid talán az egyik legjobban felszívódó formula.

Elolvasom

5 tipp a minőségi alváshoz

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás elengedhetetlen az egészséges élethez, még a legstresszesebb időszakban is. Ezért összegyűjtöttük az öt leghatékonyabb praktikát a nyugodt éjszakai álom biztosításához.

Elolvasom

Unod már hogy mindig fáradt vagy?

Hazánkban is, mint sok más országban az emberek vágynak az éjszakai pihentető, nyugodt alvásra, ami sajnos sokunknak nem elérhető.

Elolvasom

Teafogyasztás - egészséges életmód - Qi teák

A tea a természet egyik legkülönlegesebb élelmiszere, és nagy valószínűséggel a legegészségesebb forró itala is.

Elolvasom

Kettő termékünk ismét díjat nyert

A BetterYou DLux Pregnancy és DLux Infant D-vitamin szájspray készítménye egyaránt bronzérmet nyert a legjobb Kismamaés Baby étrendkiegészítők között Angliában, 2015.októberében.

Elolvasom

Honnan lehet tudni, hogy D-vitamin hiányosak vagyunk?

Hogyan biztosítható, hogy a téli hónapokban is elég D-vitaminhoz jussunk minden nap az egészséges szint fenntartásához, amely segít elhárítani megfázás és az influenza tüneteit ezen időszakban is?

Elolvasom

Paleország Karácsonyi Vásár

ÚJRA Karácsonyi Vásár lesz Paleország szervezésében

Elolvasom
|1|2|3|