Betöltés...
Rendelés, érdeklődés
Telefon: +36 30 933 4750
Email: natura@naturabio.hu

Cikkek, hírek, érdekességek

Bemutatkozik a vadonatúj BetterYou K2-vitamin napi szájspray

A BetterYou kifejlesztett egy egyedülálló 180mcg K2-vitamint (M-K7) tartalmazó száj- spray-t, melynek köszönhetően a vitamin gyorsan felszívódik, közvetlenül a véráramba kerül, nem függ az étkezéstől vagy a víztől, könnyen használható útközben is.

6 jel, hogy B12-vitamin hiányától szenvedhet

A B12-vitamin fontos szerepet játszik az agy és az idegrendszer működésében, valamint a vörösvérsejtek kialakulásában. A B12-vitamin hiánya általában három ok egyikének tulajdonítható: elégtelen táplálékbevitel, nem megfelelő felszívódás és/vagy betegség.

Hűsítő magnézium lábfürdő és többet nem forgolódik álmatlanul forró nyári éjszakákon

A forró nyári éjszakákon az alvás is nehezebben megy. Hogyan biztosítsuk ilyenkor és a pihentető álmot és az ajánlott nyolc órányi alvásmennyiséget? Tanácsunk a melegtől csak forgolódóknak az ilyen fülledt nyári éjszakákra egy rövid, hűsítő lábfürdő. Ezzel biztosíthatjuk, hogy a testünk visszanyeri az izzadással elvesztett fontos és nyugtató magnéziumot.

Intenzíven sportol? Ne felejtkezzen el a magnézium pótlásról!

A magnézium a sportos életmódot élők egyik legfontosabb ásványa, de sokan még mindig nem ismerik fel annak fontosságát az energia fokozásában, fáradtság legyőzésében, teljesítmény fenntartásában.

A magnézium lehet a legfontosabb elem, amire szervezetünknek szüksége van

Egyre népszerűbbek a magnézium-kloridot tartalmazó olajos termékek (transzdermális magnézium klorid), melyeket nem szájon át, hanem a bőrünkre kenve kell alkalmazni. Így fejtik ki hatásukat, hasonlóképpen, mint a gyógykrémek. A magnézium klorid talán az egyik legjobban felszívódó formula.

5 tipp a minőségi alváshoz

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás elengedhetetlen az egészséges élethez, még a legstresszesebb időszakban is. Ezért összegyűjtöttük az öt leghatékonyabb praktikát a nyugodt éjszakai álom biztosításához.

Unod már hogy mindig fáradt vagy?

Hazánkban is, mint sok más országban az emberek vágynak az éjszakai pihentető, nyugodt alvásra, ami sajnos sokunknak nem elérhető.

Teafogyasztás - egészséges életmód - Qi teák

A tea a természet egyik legkülönlegesebb élelmiszere, és nagy valószínűséggel a legegészségesebb forró itala is.

Kettő termékünk ismét díjat nyert

A BetterYou DLux Pregnancy és DLux Infant D-vitamin szájspray készítménye egyaránt bronzérmet nyert a legjobb Kismamaés Baby étrendkiegészítők között Angliában, 2015.októberében.

Honnan lehet tudni, hogy D-vitamin hiányosak vagyunk?

Hogyan biztosítható, hogy a téli hónapokban is elég D-vitaminhoz jussunk minden nap az egészséges szint fenntartásához, amely segít elhárítani megfázás és az influenza tüneteit ezen időszakban is?

|1|2|3|