Betöltés...
Rendelés, érdeklődés
Telefon: +36 30 933 4750
Email: natura@naturabio.hu

Cikkek, hírek, érdekességek

Paleország Karácsonyi Vásár

ÚJRA Karácsonyi Vásár lesz Paleország szervezésében

I. Csillagfű Egészségnap

Minőségibb létért , az egészséges Életért! A Csillagfű Alapítvány Egészségnapot szervez a Józsefvárosi Galériában 2015.Október 10-én.

2. Palország fesztivál

2015. május 10-én vasárnap újra PALEO és MINDENMENTES fesztivál lesz a Paleország weboldal szervezésében.

Karácsonyi vásár a Természetgyógyász Magazin rendezésében

A nagyszabású karácsonyi fesztivál december 7-én, vasárnap a Villányi úti Konferencia Központban (Budapest XI., Villányi út 11–13.) kerül megrendezésre.

Dr. Mark Sircus: A magnéziumhiány tünetei és diagnózisa

"Magnézium nélkül a D-vitamin nem hasznosul" írja Szendi Gábor egyik cikkében, egy másik - alább is olvasható - írása pedig a nyugati világ magnéziumhiányát részletezi. Lássuk hogy is állunk ezzel a kicsit háttérbe szorult, de annál fontosabb ásványi anyaggal.

Kombucha Nyíltnap: Kétesélyes végjáték – ami egyesélyes

A természetgyógyászat szellemében került megrendezésre idén is a 26. Kombucha Nyíltnap, május 17-én a városligeti Dürer Rendezvényházban.

A magnéziumról

Bár a magnézium, vagy ahogy régen nevezték, „kesereny” az emberi szervezet számára elengedhetetlen ásványi anyag, viszonylag keveset hallani róla.

Fit Magic - Székesfehérvár

A Fit Magic rendezvényén jártunk Székesfehérváron.

B12 vitaminhiány, a láthatatlan járvány!

A B12 vitaminhiány a rejtőzködés nagymestere, hiszen tüneteinek széles spektruma összetéveszthető a legkülönfélébb betegségek tüneteivel, ezért a páciens könnyen áldozatául eshet a helytelen orvosi diagnózisnak. Ha az orvos kellőképpen felkészült és gyanakvó, akkor a páciens a laboreredmények helytelenül meghatározott érték-tartományai miatt vélhetően nem kap helyes diagnózist és kezelést.

A magnézium és a stressz

Az angol egészségügy vezetői is figyelmeztetik az embereket a stressz kezelésére. Lehet, hogy a transzdermális magnézium olaj lesz az egyik olyan készítmény, amely segíti a szervezetet a stressz hatékony kezelésében.

|1|2|3|