Betöltés...
Rendelés, érdeklődés
Telefon: +36 30 933 4750
Email: natura@naturabio.hu

Átvétel Pick Pack Pont-on

A Pick Pack Pont és Sprinter futárszolgálat márciusi munkarendje:

 

2018.03.10. szombat – Áthelyezett munkanap - Cégünk zárva tart!

Cégünk zárva tart, az áruk felvétele/raktári átvétele és kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon. Nincs szombati kiszállítás!

2018.03.15. - 18. csütörtöktől vasárnapig – Munkaszüneti nap - Pihenőnap

Cégünk zárva tart, az áruk felvétele/raktári átvétele és kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon. Nincs szombati kiszállítás!

Házhoz szállítás (1mn) és Pick Pack Pont: A szerdán átadott csomagok leghamarabb hétfőn kerülnek kézbesítésre.

2018.03.30 - 04.02. péntektől hétfőig – Ünnepnap – Nagypéntek és Húsvét hétfő

Cégünk zárva tart, az áruk felvétele/raktári átvétele és kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon. Nincs szombati kiszállítás!

Házhoz szállítás (1mn) és Pick Pack Pont: A csütörtökön átadott csomagok leghamarabb kedden kerülnek kézbesítésre.

Pick Pack Pont hálózat - nyitva tartás

Kérjük, hogy a vásárlókat tájékoztassák arról, hogy a Munkaszüneti napokon, csak szombaton délután vagy vasárnap is nyitva tartó Pick Pack Pontokon vehető át a csomag.

A Pick Pack Pont ügyelet  elérhető minden ünnepnapon és pihenőnapon délelőtt 10:00-12:00 óra között.

Amennyiben kérdés merül fel, kérjük keressék bizalommal ügyfélszolgálatot az info@sprinter.hu / pickpackpont@sprinter.hu e-mail címen.

 

Mi az a Pick Pack Pont?

 

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

 

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és inmedio hírlapüzletek, OMV és Avanti töltőállomások, PLAYERSROOM, PLAYMAX, SPORTFACTORY.HU sportfelszerelés és ruházati, valamint COOP STAR élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

 

A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

 

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

Jelenleg 3 kg-os csomagméretig érhető el a szolgáltatás, amennyiben megrendelése ennél nagyobb, úgy a szállítással kapcsolatban keresni fogjuk.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

0 - 4999 Ft összegű vásárlás esetén a szállítás díja 1100 Ft

5000 - 9999 Ft összegű vásárlás esetén a szállítás díja 900 Ft

10 000 - 13 999 Ft összegű vásárlás esetén a szállítás díja 700 Ft

14 000 Ft és e fölötti összegű vásárlás esetén a szállítás díja 0 Ft

 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

 

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

 

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 

A munkanapon 12:00 óráig megrendelt termékeket jellemzően Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

 

Térképes kereső